:: CUTE gift & GREAT souvenir, click here.. ::

29.9.16

Gold Coast Melaka

Update : Trip ni kansellll...... Sedih.


Image result for gold coast melaka



Hujung tahun punya "company trip + annual dinner (with family)".

GOLD COAST MALACCA INTERNATIONAL

27.9.16

Google birthday


23.9.16

Vivo Pizza Malaysia



Rezeki hari ini - bos belanja makan tengahari.
Pilihan kami => Vivo Pizza Malaysia.



Pilihan saya - Beef lasagna.
Gambar takde sebab dah-lapar-tak-kuasa-nak-ambil-gambar-makanan (letak gambar dar website je lah).
Seronok makan ramai-ramai kat pantry, rasa macam makan kat restoran Vivo pulak.

Terima kasih bos sebab belanja makan... =) =) =)

22.9.16

Brangelina

#brangelina

Artis bercerai pun jadi isu. Dah takde jodoh...

Jagalah tepi kain sendiri ahkak-ahkak dan ahbang-ahbang oi..

19.9.16

Dropship

Image result for dropship agent


Saya dah ada minat untuk berniaga.

Jadinya sekarang bermula sebagai "Dropshipper" - Saya cari yang tak perlukan modal.

Inilah hobi baru saya sekarang. =)


Dropship :
@Telekung Puteri = RM120 termasuk postage
- Menjual telekung cantik patuh syariah.
- Material dari kain jersey + lace organza.
- Material ringan ~500g dan tak jarang.
- Selesa dipakai semasa solat.

@Jus Caliph = RM75 / @Cereal Caliph = RM55 (semua termasuk postage)
- Minuman kesihatan kanak-kanak (dewasa pon boleh minum jugak..) untuk "imune booster & brain booster" keluaran Raffelina Marketing.
- Berasaskan daripada makanan sunnah.
- Amat baik untuk kesihatan.


Berminat:
WA saya +6011-1772 1174 untuk urusan jualbeli.
ig: @adda.rose

16.9.16

Hari Malaysia

Image result for hari malaysia


Selamat Hari Malaysia.

Disambut setiap tahun pada 16 September...

14.9.16

Jus CALIPH



Huhu... lupa sangat-sangat nak "up" gambar ni.

Dah la ada promosi merdeka sampai hari malaysia. Haisshh.....

Saya dropship untuk Jus Caliph ni.

Harga asal jualan RM75 sebotol + postage.

Harga promosi sampai 16/9/2016 ni = RM65 + postage...

Kepada yang berminat, boleh wasap saya +6011-1772 1174
.
.
.
### Promosi Merdeka sampai 16/9/2016

a) Jus Caliph = RM65

b) Cereal Caliph = RM45

c) Kombo jus-cereal-Caliph = RM110

Semua termasuk postage..

13.9.16

Selamat Hari Raya Eidul Adha

Image result for AIDILADHA 2016


Eh semalam raya lah.....

Selamat hari raya Eidul Adha semua.

Hari ini, esok, lusa adalah hari tasyrik. Tak boleh puasa tau.

Tapi boleh ber-takbir sebanyak mungkin. 4 hari, banyak tu.

5.9.16

INDIENOMICS

Siapa yang rajin membaca tapi malas nak beli buku atau e-book, boleh klik link bawah ni.

E-book perkongsian dari nama-nama besar.

Boleh dapatkan secara percuma (ikut arahan yang diberi).

INDIENOMICS

Enjoy!!

Perdana Menteri Malaysia

Perdana Menteri Malaysia berdasarkan kepada teori RAHMAN.

R - Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj

A - Tun Abdul Razak

H - Tun Hussin Onn

M - Tun Mahathir Mohamad

A - Tun Abdullah Ahmad Badawi

N - Dato Seri Najib Razak

Sejarah

Setiap kali tibanya Merdeka dan Hari Malaysia, saya pasti teringat cerita ini:
a) Sarjan Hassan
b) Leftenan Adnan
c) Bukit Kepong

Tapi sayangnya, tahun ni cuma dapat tengok cerita Sarjan Hasssan kat tv2 (saya tiada siaran astro, so tak tahu ada ke tidak tayangan cerita-cerita ini di astro).

Dan juga kurangnya cerita-cerita yang berkisar tentang patriotik ditayangkan di kaca televisyen. Dah kurang 'rasa' kemerdekaan itu...

UPSR 2016

Image result for upsr


UPSR 2016

Isnin 5/9/2016
hingga
Khamis 8/9/2016
There was an error in this gadget

:: Blogger