:: CUTE gift & GREAT souvenir, click here.. ::

30.6.15

Ten day you challenge - TWO Songs

10 days YOU challenge


Dua lagu yang menggamit kenangan saya.


Pertama. As long as you love me - Backstreet Boys
Ni dedicated dari hasben buat saya.

Kedua. Semua lagu-lagu raya yang old version (lagu raya baru kurang minat....)
Tiap-tiap tahun abah saya akan mainkan lagu raya yang lama-lama tu sambil cerita lah tentang puasa ke, penyanyi nye ke... atau apa-apa lah yang berkaitan dengan puasa dan raya.

Sharing

Repost from fb...
Nice to share.



  1. Don't smoke when someone around you is visibly uncomfortable.
  2. When someone buys you food or coffee, try to return the favour within a week.
  3. If you ask your friend for help with some housework, feed them as payment.
  4. Payback borrowed money as soon as possible, no matter how little the amount is. Don't assume that they don't need it and never make them ask you for it.
  5. If you stay the night at someone's house, make the bed or fold the blankets when you leave.
  6. Don't let your arguments escalate in public. Find someplace else to continuing arguing where others won't feel uncomfortable.
  7. When someone else cooks for you, offer to help clean up the kitchen.
  8. Turn the volume down when you're watching a video or playing at game on your phone, in a public place or better yet, use headphones.
  9. Don't use speaker phone to have 2 person conversation unless your hands are unable to hold the phone.
  10. When you borrow someone's car, fill up the tank as a way of saying thank you.
  11. Always leave the last piece for the person who bought it unless they insist they won't eat it.
  12. Don't break up with someone over text messages.
  13. When using someone else's phone or computers don't go through their stuff without permission.
  14. In case you miss a call, drop a message ASAP if you're unable to call.
  15. Make sure that you don't forget to return that book you borrowed.

25.6.15

Freemarket

Repost from fb




Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai aktiviti ini, boleh hubungi pihak penganjur dengan kadar segera..

#freemarket

posted from Bloggeroid

22.6.15

Bantuan

Repost from fb




Bantuan dari kaum adam yang dapat meringankan beban kaum hawa.

posted from Bloggeroid

Happy fathers day


posted from Bloggeroid

17.6.15

Challenge time




Ok...dah sampai masa untuk cabaran blogging diri sendiri.
Dah lama ada blog tapi rasa kurang bagus.... sebabnya takde post hari-hari (itu saya, orang lain saya tak tahu yer...)

So tadi menerjah mr.Google dan berjumpalah dengan cabaran di bawah ini.
Terima kasih kepada tuan_punya_cabaran_yang_saya_tak_kenali itu...

Jadinya...saya dengan ini mencabar diri sendiri untuk mulakan cabaran ber-blog mulai dari hari ini..
Sehari mesti ada satu posting baru (minimum lah...kalau lebih...baguuuussssssss).

Bermula dengan cabaran di bawah ini...




Salam Ramadan 2015



Salam Ramadan al-Mubarak kepada semua Muslimin dan Muslimat.
Mohon maaf atas segala khilaf yang datangnya dari saya.
Semoga Ramadan tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.

6.6.15

Ramadan is coming...


posted from Bloggeroid

There was an error in this gadget

:: Blogger