:: CUTE gift & GREAT souvenir, click here.. ::

24.7.12

Ramadan kali ini

Alhamdulillah.. selamat sudah 3 hari berpuasa dengan penuh semangat.
Setakat ni, semua ok.
Baby ok, maknya oun ok.

Cuma takleh gerak banyak-banyak sangat atau turun naik tangga selalu, nanti cepat letih.
Hajat tahun ni, nak berpuasa penuh (itu pun mengikut kemampuan, selagi terdaya taknak ponteng puasa).
Kiranya bolehlah dapat puasa penuh.
Seronokkk...

21.7.12

Ramadan


Salam Ramadan 1433H..

Pengalaman pertama mengandung dan berpuasa.
Harapnya dipermudahkan.

16.7.12

Jadual Berbuka Puasa & Imsak bagi Negeri Johor

Gambar

Sebab malas nak ambil gambar, blog aku ni dah lama tak ber-update.
Sebab aku kurang suka cerita tanpa gambar - kurang berseri.
Jadi kalau takde gambar baik takyah cerita langsung.
Walau cerita tu aku rasa perlu nak kongsi nak orang lain.

Jadinya sebab sekarang aku memang malas sangat nak bergambar atau diambil gambar, cerita dalam blog amat kurang.
Cerita pasal mengandung pun aku tak post kannnn...
Nanti-nanti lah, dah kembali mood bergambar, aku post entry jadikan kenang-kenangan.
Ni pun banyak sangat cerita nak update tapi tak lalu nak up post terbaru.

Oh Ramadan bakal menjelma.
Semoga aku ditabahkan hati dan perasaan serta mental dan fizikal mengharungi cabaran berpuasa semasa mengandung.

MCD FOLDOVER

9.7.12

Mcd - Olympic Glass




Promo baru McD..
Gelas sempena Sukan Olimpik 2012
There was an error in this gadget

:: Blogger