:: CUTE gift & GREAT souvenir, click here.. ::

24.8.16

A to Z

Image result for random alphabet


Nampak tak abjad yang banyak ni?? From A to Z...

Macam ni lah tengok kertas hari ni.

Banyak sangat "documentation request" masuk, tak berhenti-henti. Ada je nak tu lah, nak inilah... Request ulangan lagi.. Yang follow up lagi...

Tangan ada 2 je wei... tak larat nak handle semua. Nak ber-sosial kat internet pun tak sempat.

Sempat makan, minum, solat dengan pergi bilik air jek...

Tangan 2, yang berkerja dalam kumpulan pun 2 orang je (actually 3 tapi sorang tu halimunan, ada dengan takde sama je...)

Bos, nak tambah orang boleh tak?????

22.8.16

Raya


Belek-belek henfon tengok ada gambar ni.
Ini anak-anak saya dengan makcik mereka (sepupu saya).
Mereka berdua ni memang mesra-pengguna.

Mudah mesra dengan orang sekeliling sampai kadangkala saya jadi takut sebab mereka ni "tak takut orang".

18.8.16

5000




Ada apa dengan angka 5000 ni??

Kena tunggu dan lihat.

Ini figure yang hubby beri untuk saya.

Apa dia??

Sekarang masih rahsia lagi, semoga kami sekeluarga dapat bertahan untuk mencapai 5000 ini.
There was an error in this gadget

:: Blogger