:: CUTE gift & GREAT souvenir, click here.. ::

20.5.13

Komen



Komen dari Ustaz Wan Akashah berkenaan isu derhaka Afiq Muiz dan Ibunya..
Disiar dalam mStar online

13.5.13

Menghalau nyamuk



Idea kreatif untuk menghakau nyamuk.
Tak perlu gunakan racun serangga yang kimia tu, hanya gunakan bahan dari sumber asli.


Caranya mudah saja.
Ambil buah limau nipis dan di belah dua.
Cucukkan beberapa ulas bunga cengkih ke atasnya.
Sedia untuk digunakan.

Boleh cuba buat di rumah.
Saya rasa idea/cara yang amat menarik.
Sekarang ni kat rumah memang tengah banyak nyamuk.
Kesian baby, kulit merah-merah sebab kena gigit dengan nyamuk.
Tak larat nak sembur racun serangga hari-hari.

Jadinya dah jumpa petua yang mudah dan senang ni, boleh lah di cuba.
Kos bahan pun murah.

SELAMAT HARI IBU

Hoho... Semalam tak sempat nak wish korang semua..
Jadinya wish hari nilah...



SELAMAT HARI IBU
kepada semua ibu-ibu...
Semoga tabah dalam menjalani kehidupan seharian..

8.5.13

Menteri Besar & Ketua Menteri Neger-Negeri Di Malaysia

Menteri Besar SELANGOR - Abdul Khalid Ibrahim


Menteri Besar PERLIS - Azlan Man


Ketua Menteri PULAU PINANG - Lim Guan Eng


Menteri Besar PERAK - Zambry Abd Kadir


Ketua Menteri MELAKA - Idris Haron


Menteri Besar KEDAH - Mukhriz Mahathir


Ketua Menteri SABAH - Musa Aman

Google 8/5/13

Rumah siap, pahat masih berbunyi...

Pilihanraya ke-13 dah sudah pun..
Namun masih ada yang tak puas hati dengan keputusan pilihanraya.
Ibarat rumah dah siap tapi pahat masih berbunyi lagi..
Mana-mana pihak yang tak puas hati dengan keputusan pilihanraya, silalah membuat pengaduan di tempat yang bersesuaian.
Tak perlu nak buat provokasi.
Silalah juga tamatkan perang facebook anda.
Naik semak tengok wall kat facebook cerita tentang pilihanraya...

5.5.13

PRU-13


SELAMAT MENGUNDI KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA









There was an error in this gadget

:: Blogger